- annonse -

Scrubs (1)

Se TV-program fra Scrubs (1) fra 11-11-2013 her på Nett-tvplay.com

Scrubs (1)

 
Scrubs, som er betegnelsen på en lavt ranger t medisinsk praktikant hvorav hovedpersonene I serien selv var I begynnelsen,  er en amerikansk drama-sykehuskomedie-serie som går på TV2 og TV3. Serien foregår på et oppdiktet universitetssykehus kalt “Sacred heart”.

TV2 og TV3s Scrubs er en herlig miks av hysterisk psykedelisk humor og surrealisme og som for det meste handler om hovedpersonen, Doctor John “JD” som er en skikkelig dagdrømmer. I serien får vi også treffe mange kjendiser som gjester serien med jevne mellomrom.

Dette er en veldig populær ungdomsserie som klart skiller seg ut fra drama-sykehusseriene vi vanligvis ser og som er godt på kanten, og noen ganger litt over den. Hovedrollen spilles av Zach Braff, kjent fra andre amerikanske komedieserier og filmer. I Scrubs er det full fart hele veien. 

 

Se alle episodene av Scrubs (1) i reprise nå. Scrubs (1) er et TV-program fra . Scrubs (1) ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Scrubs (1) Nett-tv Play -

 

Scrubs (1) Play: har du gått glipp av Scrubs (1)? Se alle episodene her. Scrubs (1) er et TV-program fra . Se alle episodene av  Scrubs (1) i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens