- annonse -

Skavlan

Se TV-program fra Skavlan fra 23-03-2018 her på Nett-tvplay.com

Skavlan

Skavlan er uten tvil Norges mest populære talkshow. Programmet er ment å fremme den gode samtalen, også gjestene i mellom, og temaene ligger i krysningspunktet mellom politikk, samfunnsdebatt, kultur, vitenskap, og underholdning. Prateprogrammet med landets høyeste kjendisfaktor ledes av Fredrik Skavlan, som også har gitt navn til programmet. Skavlan produseres i samarbeid mellom NRK og SVT, og alt som kan krype og gå av norske, svenske, og internasjonale gjester og toppkjendiser har vært innom talkshowet.

Grunnen til at Skavlan er en norsk-svensk samproduksjon er at forgjengeren til Skavlan, NRK-programmet Først & Sist, ble noe så sjelden som en seersuksess i Sverige. To sesonger av Skavlan ble også sendt på BBC Entertainment, men programmet ble tatt av plakaten, da det ikke fenget seerne. Du kan se alle sendingene av Skavlan via nett-tvplay.com.

I 2010 vant Fredrik Skavlan Gullrutenprisen for beste mannlige programleder for sin innsats i Skavlan, en pris han også vant i 1999, den gangen for Først & Sist. Fredrik Skavlan har til tider høstet kritikk for måten han håndterer kvinnelige gjester på.

 

Se alle episodene av Skavlan i reprise nå. Skavlan er et TV-program fra . Skavlan ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Skavlan Nett-tv Play -

 

Skavlan Play: har du gått glipp av Skavlan? Se alle episodene her. Skavlan er et TV-program fra . Se alle episodene av  Skavlan i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens