- annonse -

Solgt!

Se TV-program fra Solgt! fra 14-06-2013 her på Nett-tvplay.com

Solgt!

Solgt! er en amerikansk realityserie på TV2 Zebra som fokuserer på livet til auksjonariusen Rick Bryant, og ikke minst de som jobber i auksjonsfirmaet hans, Bryant Auctions. Sammen finkjemmer de hus og hytte, og kjeller og loft, på jakt etter gjenstander de kan sette under hammeren.

Bryant er en ekte kremmersjel, og det finnes ikke maken til salgsspetakkel i hele Missouri når han setter i gang med en av auksjonene sine. Dersom han ikke klarer å få høye nok bud på en gjenstand står kommisjonen på spill, så det er ikke rart han legger sjela i det.

Solgt! kan minne litt om tilsvarende realityserier som Byttebaronene, Storage Hunters, og All Worked Up. Dersom slike serier er noe for deg, finnes det plenty å forsyne seg av hos nett-tvplay.com!
 
 

Se alle episodene av Solgt! i reprise nå. Solgt! er et TV-program fra . Solgt! ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Solgt! Nett-tv Play -

 

Solgt! Play: har du gått glipp av Solgt!? Se alle episodene her. Solgt! er et TV-program fra . Se alle episodene av  Solgt! i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens