- annonse -

Sporløs Danmark

Se TV-program fra Sporløs Danmark fra 09-04-2013 her på Nett-tvplay.com

Sporløs Danmark

Sporløs Danmark er en dansk dokumentarserie fra DR-1 som hjelper forskjellige mennesker å spore opp familiemedlemmer som er forsvunnet, og som de ikke klarer å spore opp selv.

Gjennom møysommelig detektivarbeid over hele verden forsøker tv-teamet å finne svar, og klarer som regel å gjenforene familiemedlemmer med hverandre for åpen skjerm. Om resultatet er rørende eller pinlig nok til å grine av får seerne avgjøre med seg selv.

Sporløs Danmark sendes på TV2 i Norge, men du kan også se serien via nett-tvplay.com. I Danmark har i alle fall serien vært en gedigen suksess, og har vært på skjermen, i litt skiftende formater, helt siden 1999.


 

Se alle episodene av Sporløs Danmark i reprise nå. Sporløs Danmark er et TV-program fra . Sporløs Danmark ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Sporløs Danmark Nett-tv Play -

 

Sporløs Danmark Play: har du gått glipp av Sporløs Danmark? Se alle episodene her. Sporløs Danmark er et TV-program fra . Se alle episodene av  Sporløs Danmark i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens