- annonse -

Strandpatruljen

Se TV-program fra Strandpatruljen fra 11-11-2013 her på Nett-tvplay.com

Strandpatruljen

Strandpatruljen er en australsk dokusåpe om livreddere som jobber på noen av Australias vakreste strender i New South Wales, Victoria, og Queensland. Vi møter også personell og brukere av Sydneys redingsbåt og –helikoptertjenester.

Strandpatruljen sendes på NRK3, men du kan også se den via nett-tvplay.com, hvor du også kan se den lignende dokusåpen Livredderne i California. Dersom du liker å se veltrente og solbrune mennesker av begge kjønn risikere liv og lemmer for å berge sine medborgere, kan Strandpatruljen være noe for deg.

Når det er sagt, må det også påpekes at de frivillige livredderne jobber mye forebyggende, og driver for eksempel med haivarsling, noe vi også får innblikk i gjennom Strandpatruljen. 

Se alle episodene av Strandpatruljen i reprise nå. Strandpatruljen er et TV-program fra . Strandpatruljen ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Strandpatruljen Nett-tv Play -

 

Strandpatruljen Play: har du gått glipp av Strandpatruljen? Se alle episodene her. Strandpatruljen er et TV-program fra . Se alle episodene av  Strandpatruljen i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens