- annonse -

Suits

Se TV-program fra Suits fra 15-04-2013 her på Nett-tvplay.com

Suits

Suits er en amerikansk advokatserie som sendes på TV2. Harvey Specter, spilt av Gabriel Macht, er en av New Yorks beste advokater og bestemmer seg for å bringe inn den unge og ambisiøse advokaten Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams, som partner i advokatfirmaet.

Problemet er bare at til tross for at han er drivende dyktig, er ikke Mike advokat: han er selvlært og har aldri tatt noen eksamen. Til gjengjeld er han gatesmart som få. Nett-tvplay.com byr på alle episodene av både Suits og andre advokatserier.

I god tradisjon fra Lov og rett i LA og Ally McBeal er advokatdramaet Suits ispedd rikelige mengder humor og absurditeter. 

Se alle episodene av Suits i reprise nå. Suits er et TV-program fra . Suits ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Suits Nett-tv Play -

 

Suits Play: har du gått glipp av Suits? Se alle episodene her. Suits er et TV-program fra . Se alle episodene av  Suits i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens