- annonse -

Tause vitner

Se TV-program fra Tause vitner fra 10-07-2019 her på Nett-tvplay.com

Tause vitner

Tause vitner er en britisk krimserie som følger arbeidet til en gruppe engelske rettsmedisinere. Handlingen foregår ofte rundt prosessen med å bruke bevismaterialefunnet på åstedet eller offeret til å rekonstruere selve den kriminelle handlingen, men som i alle gode britiske krimserie foregår mye av dramaet på det psykiske planet.

I tillegg er det selvfølgelig også mye drama å hente i privatlivet til hovedpersonene. Ekstra spenning oppstår når skillet mellom disse planene utviskes. Tause vitner er ikke nødvendigvis noe for pyser: rettsmedisinere har tross alt en jobb noen av oss til tider kan synes er temmelig ekkel!

Mannen bak Tause vitner, Nigel McCrey, står også bak den populære krimserien Nye triks; du kan se begge disse via nett-tvplay.com eller på NRK. Selv om serien etter hvert har fått sitt eget liv, er den i utgangspunktet inspirert av livet til patologen Helen Witwell, som er en bekjent av McCrey fra den tiden han var mordetterforsker i Sheffield. 

Se alle episodene av Tause vitner i reprise nå. Tause vitner er et TV-program fra . Tause vitner ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Tause vitner Nett-tv Play -

 

Tause vitner Play: har du gått glipp av Tause vitner? Se alle episodene her. Tause vitner er et TV-program fra . Se alle episodene av  Tause vitner i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens