- annonse -

Tellesprell

Se TV-program fra Tellesprell fra 18-06-2017 her på Nett-tvplay.com

Tellesprell

Tellesprell er en spansk animasjonsserie som lærer barna å telle på engelsk på en ny og morsom måte. Med andre ord, her kan de plukke opp kunnskaper som vil komme godt med i resten av livet.

To neshorn, en flodhest, en elefant, og en sjøløve spiser deilige smultringer. Smultringene er festet til ballonger, og hver ballong er merket med et tall. Hver gang et av dyrene sprekker en ballong for å spise smultringen får vi høre hvilket tall det er.

Etter hvert som dyrene spiser danner det seg et bilde i hagen under, og barna kan gjette hva det er underveis. Tellesprell går på NRK Super. Gikk du glipp av et tall, eller vil du simpelthen ta det fra begynnelsen av? Da kan du se Tellesprell på internett via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Tellesprell i reprise nå. Tellesprell er et TV-program fra . Tellesprell ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Tellesprell Nett-tv Play -

 

Tellesprell Play: har du gått glipp av Tellesprell? Se alle episodene her. Tellesprell er et TV-program fra . Se alle episodene av  Tellesprell i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens