- annonse -

The Voice: Dette er mentorene

Se TV-program fra The Voice: Dette er mentorene fra 08-11-2013 her på Nett-tvplay.com

The Voice: Dette er mentorene

The Voice er en sangtalentkonkurranse på TV2, hvor fire mentorer, hentet fra det fremste innen et bredt spekter av norsk musikkliv sitter med ryggen til og plukker ut hvert sitt lag på åtte sangere. Disse må så kjempe mot hverandre i sangdueller til det kun er fire igjen på hvert lag.

Ut fra de seksten gjenstående deltakerne er det publikum som til syvende og sist bestemmer hvem som blir vinneren av en platekontrakt. The Voice kan minne noe om Idol og X-Factor, men bærer litt mindre preg av fesjå. I The Voice er det stemmeprakt som står i høysetet, noe som klart illustreres av at mentorene sitter med ryggen til, og må ta valg basert på stemmen alene.

  Det er jo også i denne dynamikken at mye av spenningen hentes ut. Samtidig hender det at flere mentorer kiver om den samme gullstrupen, og da er det ikke fritt for litt skittkasting mentorene i mellom. Nett-tvplay.com har mange programmer på lager, og kritikerroste The Voice er et av disse.

 

Se alle episodene av The Voice: Dette er mentorene i reprise nå. The Voice: Dette er mentorene er et TV-program fra . The Voice: Dette er mentorene ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


The Voice: Dette er mentorene Nett-tv Play -

 

The Voice: Dette er mentorene Play: har du gått glipp av The Voice: Dette er mentorene? Se alle episodene her. The Voice: Dette er mentorene er et TV-program fra . Se alle episodene av  The Voice: Dette er mentorene i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens