- annonse -

Tinga Tinga-fortellinger

Se TV-program fra Tinga Tinga-fortellinger fra 24-05-2018 her på Nett-tvplay.com

Tinga Tinga-fortellinger


Tinga Tinga-fortellinger er en kenyansk animasjonsserie for barn som går på NRK Super. Serien er basert på afrikanske folkeeventyr om de forskjellige dyrene, og gir fargerike forklaringer på hvorfor, for eksempel, sjiraffen har så lang hals og hvorfor leoparden har prikker.

Og hvorfor har ikke flodhesten hår, egentlig? Her kan barna lære om både Afrika og dyrenes rike. Tinga-tinga er en østafrikansk stilart som har gitt inspirasjon til det visuelle uttrykket, og ved siden av de gode historiene er det det visuelle som fengsler mest i Tinga Tinga-fortellinger. Foreløpig er det laget 52 episoder av serien.

Disse blir vist på NRK Super, og skulle du ha gått glipp av noen, kan du også finne alle hos nett-tvplay.com.


 

Se alle episodene av Tinga Tinga-fortellinger i reprise nå. Tinga Tinga-fortellinger er et TV-program fra . Tinga Tinga-fortellinger ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Tinga Tinga-fortellinger Nett-tv Play -

 

Tinga Tinga-fortellinger Play: har du gått glipp av Tinga Tinga-fortellinger? Se alle episodene her. Tinga Tinga-fortellinger er et TV-program fra . Se alle episodene av  Tinga Tinga-fortellinger i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens