- annonse -

Treme, New Orleans

Se TV-program fra Treme, New Orleans fra 17-04-2017 her på Nett-tvplay.com

Treme, New Orleans

Treme, New Orleans er en kritiskerrost dramaserie fra HBO, som tar for seg livet i New Orleans i etterkant av den voldsomme orkanen Katrina. Serien ble skapt av David Simon, som tidligere har stått bak kjempesuksessen The Wire, og i likhet med denne er Treme, New Orleans, et nærgående portrett av et samfunn med enorme sosiale utfordringer.

Typisk for Simons arbeid er at karakterene står i sentrum for handlingen, og flere av disse har rot i virkelige personer. Et annet typisk trekk er at skuespillerne i størst mulig grad er lokale, men vi finner også gamle kjenninger fra The Wire, så som Wendell Pierce i hovedrollen som Antoine Batiste  og Clarke Peters som Albert Big Chief Lambreaux, i tillegg til Rob Brown som Delmond Lambreaux og Khandi Alexander i rollen som LaDonna Batiste-Williams, for å nevne noen.

New Orleans er kjent som en musikkby, og listen av kjente musikere som dukker opp i serien er nærmest endeløs. Treme, New Orleans vant i 2011 Peabody-prisen for sitt portrett av hverdagsliv, kriminalitet, musikk og kjærlighet i jazzens fødeby. Dersom du har gått glipp av noen av episodene som har blitt sendt på NRK2 så langt, kan du se dem på nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Treme, New Orleans i reprise nå. Treme, New Orleans er et TV-program fra . Treme, New Orleans ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Treme, New Orleans Nett-tv Play -

 

Treme, New Orleans Play: har du gått glipp av Treme, New Orleans? Se alle episodene her. Treme, New Orleans er et TV-program fra . Se alle episodene av  Treme, New Orleans i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens