- annonse -

True Justice

Se TV-program fra True Justice fra 21-11-2013 her på Nett-tvplay.com

True Justice

True Justice er en amerikansk krimserie med ingen ringere enn Steven Seagal i hovedrollen, så her er det duket for plenty av action!

Seagal spiller politimannen Elijah Kane, og for de som har sett en og annen Steven Seagal-film før kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at Kane er noe tyngre på labben enn det som vanligvis forventes av offentlig ansatte.

Den mystiske Kane leder en spesialenhet som jobber undercover for å pågripe tunge kriminelle og terrorister, og gruppen må ofte ty til vold og andre skitne metoder for å beskytte friheten og de tradisjonelle amerikanske familieverdiene.

True Justice sendes på Viasat 4, men du kan også se alle episodene på nett-tvplay.com når det måtte passe deg. 

Se alle episodene av True Justice i reprise nå. True Justice er et TV-program fra . True Justice ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


True Justice Nett-tv Play -

 

True Justice Play: har du gått glipp av True Justice? Se alle episodene her. True Justice er et TV-program fra . Se alle episodene av  True Justice i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens